slide1 slide2 slideshow2 slideshow3 slideshow1

De(montage)

Demontage vormt een belangrijk onderdeel van sloopwerk. Het kan namelijk voorkomen dat bepaald sloopafval hergebruikt kan worden. En wat is er nu beter voor het milieu dan hergebruik? Het behoudt van het milieu bij sloopwerkzaamheden staat bij Kaslee Sloopwerken hoog in het vaandel.

Aan demontage en sloopwerk worden steeds meer eisen gesteld. Er moet worden voldaan aan voorwaarden en regelgeving. Laat daarom zowel grote als kleine demontage projecten door een vakman uitvoeren. Kaslee Sloopwerken beschikt over zeer ruime ervaring binnen uiteenlopende disciplines van demontagewerk. Wij kenmerken ons door een gedegen aanpak van deze projecten waarbij hergebruik hoog in het vaandel staat. 

Recyclen 

Om sloopafval te minimaliseren wordt bij elk uit te voeren project bekeken of er onderdelen voor hergebruik in aanmerking kunnen komen. Die onderdelen worden ter plaatse gesorteerd om vervolgens te kunnen recyclen. Ook tijdens het sloopproces maakt het team van Kaslee Sloopwerken nog een scheiding tussen verschillende materialen. 

Team 

Kaslee beschikt over een eigen team met deskundige medewerkers die bij het gehele project betrokken zijn. Daarnaast is er iemand aanwezig die toeziet op de nalevering van de eisen op het gebied van veiligheid. Al onze medewerkers beschikken over de juiste certificaten om de demontagewerkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. De combinatie van ons gekwalificeerd personeel met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat alle demontagewerkzaamheden op tijd en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Technieken 

Kaslee Sloopwerken gaat bij demontagewerken zeer selectief te werk. Wij hebben door de jaren heen al vele demontageprojecten in verschillende sectoren uit mogen voeren. Voor het uitvoeren van demontages beschikken wij over de modernste apparatuur en technieken. Met de benodigde veiligheidsmiddelen kunnen wij daarnaast optimale veiligheid waarborgen.

Highlights

Bouwproject te Vlaardingen
Bouwproject te Vlaardingen
Bouwproject te Vlaardingen waar wij een kantine plus kantoor van onze wanden in een loods hebben gebouwd.
Verhuizen / Inluizen Museum Naturalis
Verhuizen / Inluizen Museum Naturalis
Verhuizen / Inluizen van een potvis en neushoorn voor het museum Naturalis.
Demontage project te Purmerend
Demontage project te Purmerend
Demontage project in Purmerend waar wij een scheiding wand hebben gedemonteerd in een showroom
Contact Banner

Nieuws

Hier komt binnenkort het laatste nieuws van Kaslee Projecten B.V.

Op het moment zijn we nog druk bezig met het invullen van de website, kom dus regelmatig terug op onze website voor nieuwe informatie!

Contact

Kaslee Projecten B.V.
Katwijkerlaan 33
2641 PC Pijnacker

Tel: 06 - 14 48 77 14
administratie@kasleeprojecten.nl

K.v.k nr.: 24381434
BTW nr.: 814964400B01