slide1 slide2 slideshow2 slideshow3 slideshow1

Dienstverlening

Slopen klinkt eenvoudig, maar dient strikt volgens de geldende richtlijnen en met geavanceerd materiaal te worden uitgevoerd. Bij slopen komt meer kijken dan u denkt. Het vereist inzicht, technische kennis en deskundigheid. Bij Kaslee Sloopwerken werken uitsluitend vakmensen die ervaring hebben op het totale sloopvakgebied. Uw wensen en vraagstukken op het gebied van slopen, machineverhuur, verhuizen en transport verdienen een passende oplossing. Het is aan ons om deze aan u te bieden.

Werkwijze

Kaslee Sloopwerken onderscheidt zich door een uitgekiende aanpak en werkwijze. Van te voren wordt goed afgesproken hoe de activiteiten gaan verlopen en wordt er een planning opgesteld. Zowel het opstellen van een offerte, de werkvoorbereiding, de uitvoering en de oplevering brengen wij van te voren in kaart. Zo is er nooit onduidelijkheid en komt u niet voor verrassingen te staan. 

Het object dat gesloopt moet worden, wordt eerst gestript. Zo worden dit ontdaan van:

  • Deuren
  • Vloerbedekking
  • Deuren
  • Wanddecoratie

Op deze manier voorkomen wij dat tijdens het slopen deze materialen worden vermengd met de afvalstromen. Daarnaast wordt de constructie goed zichtbaar wanneer het object eerst gestript wordt. Hierdoor krijgt ons team goed inzicht in het te slopen object en kan deze op een verantwoorde wijze gesloopt worden. 

Slooptechnieken

Tijdens het sloopproces kunnen er diverse slooptechnieken worden ingezet zodat zoveel mogelijk materiaal kan worden gerecycled. Omdat het team van Kaslee Sloopwerken door de jaren heen al vele sloopprojecten heeft uitgevoerd, hebben wij voor elke sloopklus een oplossing op maat. 

Professionele sloop

Kaslee Sloopwerken staat garant voor een professionele sloop van gedeeltelijke of volledige projecten. Wij zijn in staat om op al uw sloopvragen een passend antwoord te geven en verzorgen daarbij het gehele traject: van voorbereiding tot het afvoeren van het sloopafval. Heeft u vragen over sloopwerk? Of wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? U kunt ten alle tijden bij Kaslee Sloopwerken terecht. Wij kunnen u in elk stadium van het sloopproject volledig adviseren en begeleiden.

Highlights

Bouwproject te Vlaardingen
Bouwproject te Vlaardingen
Bouwproject te Vlaardingen waar wij een kantine plus kantoor van onze wanden in een loods hebben gebouwd.
Verhuizen / Inluizen Museum Naturalis
Verhuizen / Inluizen Museum Naturalis
Verhuizen / Inluizen van een potvis en neushoorn voor het museum Naturalis.
Demontage project te Purmerend
Demontage project te Purmerend
Demontage project in Purmerend waar wij een scheiding wand hebben gedemonteerd in een showroom
Contact Banner

Nieuws

Hier komt binnenkort het laatste nieuws van Kaslee Projecten B.V.

Op het moment zijn we nog druk bezig met het invullen van de website, kom dus regelmatig terug op onze website voor nieuwe informatie!

Contact

Kaslee Projecten B.V.
Katwijkerlaan 33
2641 PC Pijnacker

Tel: 06 - 14 48 77 14
administratie@kasleeprojecten.nl

K.v.k nr.: 24381434
BTW nr.: 814964400B01