slide1 slide2 slideshow2 slideshow3 slideshow1

Machineverhuur

Wilt u zelf de sloopwerkzaamheden in hand houden? Beschikt u niet over de benodigde machines? Kaslee Sloopwerken biedt naast professionals in sloopwerk een breed scala aan machines. Om u snel en vakkundig van dienst te kunnen zijn beschikken wij over een modern machinepark. Vanuit dit machinepark verhuren wij zowel kleine als grote machines, met of zonder machinist. Onze machinisten zijn goed opgeleid en weten hun verantwoordelijkheid te nemen voor omgeving en werk. Daarnaast worden onze machines periodiek gekeurd zodat de stilstand van machines beperkt is. 

Machines

De verhuurvloot van Kaslee Sloopwerken bestaat uit een uitgebreid machinepark waaronder:

  • Minigraafmachines
  • Transportmiddelen
  • Heftrucks
  • Schaarliften

Deze machines kunnen uitgerust worden met diverse hulpstukken, te denken aan: een kantelbak, stenenklem, sloophamer, roterende stenentrommel, hydraulische veegbezem, hydraulische uitschuifbare hijsjib, sloop/sorteergrijper, trilblok, hydraulische uitschuifbare palendrager enz. Daarnaast zijn ook de normale graafbakken en palletvorken te huur.

Waarom huren bij Kaslee?

Kaslee Sloopwerken biedt de juiste machines voor elke klus. Wij verhuren machines van de hoogste kwaliteit voor een optimaal resultaat. Al ons materieel is gekeurd volgens de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast zijn de voordelen van het huren van machines enorm. U heeft geen last van dure onderhoudskosten, opslag en personeel. 

Goed materieel is het halve werk

Voor het verrichten van sloopwerkzaamheden is het gebruik van de juiste machines en materiaal van groot belang. Goed materiaal is het halve werk. Wilt u gebruik maken van onze machines? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Highlights

Bouwproject te Vlaardingen
Bouwproject te Vlaardingen
Bouwproject te Vlaardingen waar wij een kantine plus kantoor van onze wanden in een loods hebben gebouwd.
Verhuizen / Inluizen Museum Naturalis
Verhuizen / Inluizen Museum Naturalis
Verhuizen / Inluizen van een potvis en neushoorn voor het museum Naturalis.
Demontage project te Purmerend
Demontage project te Purmerend
Demontage project in Purmerend waar wij een scheiding wand hebben gedemonteerd in een showroom
Contact Banner

Nieuws

Hier komt binnenkort het laatste nieuws van Kaslee Projecten B.V.

Op het moment zijn we nog druk bezig met het invullen van de website, kom dus regelmatig terug op onze website voor nieuwe informatie!

Contact

Kaslee Projecten B.V.
Katwijkerlaan 33
2641 PC Pijnacker

Tel: 06 - 14 48 77 14
administratie@kasleeprojecten.nl

K.v.k nr.: 24381434
BTW nr.: 814964400B01