slide1 slide2 slideshow2 slideshow3 slideshow1

Sloopwerken

Sloopwerken verzorgd door Kaslee betekend meer dan alleen slopen. Slopen is voor ons vakwerk waarvoor wij beschikken over de benodigde kennis en certificaten. Met jarenlang ervaring, staat Kaslee sloopwerken garant voor een vakkundige uitvoering van alle soorten sloopwerken. De kracht van Kaslee is te danken aan onze know-how en het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten. Met ons uitgebreide dienstenaanbod bieden wij ook voor u dé totaaloplossing. 

Opdrachtgevers

Het slopen van gebouwen, installaties, huizen, en fabrieken behoort tot onze dienstverlening. Door de jaren heen hebben wij al voor vele opdrachtgevers projecten met de grootst mogelijke zorg uit mogen voeren, te denken aan:

  • Aannemers
  • Overheden
  • Particulieren

Dit betekent dat onze dienstverlening op dit gebied varieert van het verwijderen van een schuurtje tot de totaalsloop van huizen, bedrijfspanden en fabrieken. 

Renovatiesloop

Naast totaalsloop maakt renovatiesloop een belangrijk deel uit van de werkzaamheden van Kaslee. Wilt u dat een bouwwerk gedeeltelijk wordt verwijderd? Dan is het belangrijk dat dit zeer nauwkeurig wordt gedaan. Renovatiesloop betekent namelijk dat het gebouw vanuit een bestaande basis een nieuwe indeling of functie krijgt. Wij kunnen op een vakkundige en verantwoorde wijze elk gebouw slopen.

Hightech machines

Kaslee Sloopwerken beschikt over hydraulische sloopmachines en hightech materiaal. Deze apparatuur staat garant voor zo weinig mogelijk overlast voor omwonenden. De combinatie van dit moderne machinepark en onze vakmensen verzekeren u kwalitatief hoogwaardig sloopwerk. 

Stofvrij en geluidsarm

Bij sloopwerk komt veel vakmanschap kijken. Wanneer wij dit voor u mogen uitvoeren starten wij met berekeningen en inventarisatie. Hierbij werken wij geluidsarm en vrijgekomen afvalstoffen moeten op een milieuverantwoorde wijze worden afgevoerd. Wij zoeken continu naar nieuwe innovatieve oplossingen en houden rekening met mens en milieu. 

Wilt u meer informatie over sloopwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Highlights

Bouwproject te Vlaardingen
Bouwproject te Vlaardingen
Bouwproject te Vlaardingen waar wij een kantine plus kantoor van onze wanden in een loods hebben gebouwd.
Verhuizen / Inluizen Museum Naturalis
Verhuizen / Inluizen Museum Naturalis
Verhuizen / Inluizen van een potvis en neushoorn voor het museum Naturalis.
Demontage project te Purmerend
Demontage project te Purmerend
Demontage project in Purmerend waar wij een scheiding wand hebben gedemonteerd in een showroom
Contact Banner

Nieuws

Hier komt binnenkort het laatste nieuws van Kaslee Projecten B.V.

Op het moment zijn we nog druk bezig met het invullen van de website, kom dus regelmatig terug op onze website voor nieuwe informatie!

Contact

Kaslee Projecten B.V.
Katwijkerlaan 33
2641 PC Pijnacker

Tel: 06 - 14 48 77 14
administratie@kasleeprojecten.nl

K.v.k nr.: 24381434
BTW nr.: 814964400B01