slide1 slide2 slideshow2 slideshow3 slideshow1

Systeemwanden

Kaslee Projecten is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige systeemwanden voor winkelinrichting. Door onze uitstekende service en goede verkoopondersteuning is het voor u zeer aantrekkelijk om deze door ons te laten leveren. Bij onze vestiging in Pijnacker kunt u alle mogelijke wandvariaties in verschillende vormen bekijken. Zoekt u systeemwanden waarmee u de ruimte optimaal kunt benutten? Onze systeemwanden bieden u flexibiliteit zodat u telkens de ruimte kunt aanpassen en zo efficiënt mogelijk inrichten.

Praktisch en sfeervol

Met systeemwanden creëert u eenvoudig de door u benodigde ruimte binnen een bestaande situatie. Wit u uw kantoor in aparte ruimtes verdelen? Systeemwanden bieden een snelle oplossing. Ze zijn praktisch, duurzaam en functioneel. De wanden kunnen op eenvoudige wijze worden gedemonteerd, aangepast, verplaatst en eventueel uitgebreid. Zo blijft de kantoorindeling flexibel en kan dit opnieuw ingericht worden zonder dat er kwaliteit verloren gaat. Door de vele voordelen worden onze wanden inmiddels in tal van woonwinkels in heel Nederland gebruikt om een sfeervolle en praktische ruimte te creëren. 

Op maat

Systeemwanden zijn leverbaar in vele variaties. U kunt kiezen uit:

  • Materialen
  • Kleuren
  • Dikte
  • Hoogte
  • Bewerking

De systeemwanden worden van tevoren ingemeten, in de juiste maat geproduceerd, en aan u opgeleverd. Het team van Kaslee Projecten kan u ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Met de bijpassende kleuren, materialen en bewerkingen creëren we de door u gewenste uitstraling. 

Functionaliteit

Niet alleen de uitstraling van systeemwanden zijn belangrijk. Aan de systeemwanden kunnen ook verschillende eisen worden gesteld. Wilt u graag warmte- of geluidsisolatie? Transparantie of geslotenheid? Voor al uw eisen kan Kaslee Projecten een passende oplossing beiden. Ons vakkundige personeel adviseert en monteert de beste systeemwanden voor uw project.

Highlights

Bouwproject te Vlaardingen
Bouwproject te Vlaardingen
Bouwproject te Vlaardingen waar wij een kantine plus kantoor van onze wanden in een loods hebben gebouwd.
Verhuizen / Inluizen Museum Naturalis
Verhuizen / Inluizen Museum Naturalis
Verhuizen / Inluizen van een potvis en neushoorn voor het museum Naturalis.
Demontage project te Purmerend
Demontage project te Purmerend
Demontage project in Purmerend waar wij een scheiding wand hebben gedemonteerd in een showroom
Contact Banner

Nieuws

Hier komt binnenkort het laatste nieuws van Kaslee Projecten B.V.

Op het moment zijn we nog druk bezig met het invullen van de website, kom dus regelmatig terug op onze website voor nieuwe informatie!

Contact

Kaslee Projecten B.V.
Katwijkerlaan 33
2641 PC Pijnacker

Tel: 06 - 14 48 77 14
administratie@kasleeprojecten.nl

K.v.k nr.: 24381434
BTW nr.: 814964400B01