slide1 slide2 slideshow2 slideshow3 slideshow1

Verhuizen

Een verhuizing is een ingrijpende zaak. U gaat immers niet elke dag uw complete inboedel naar een andere locatie verplaatsen. Heeft u hulp nodig bij uw verhuizing? Gemakkelijk, snel en betaalbaar verhuizen doet u met Kaslee Projecten. Kaslee biedt door heel Nederland verhuisdiensten aan en neemt uw verhuizing van begin tot eind graag uit handen. Op deze manier kunt u zorgeloos verhuizen en laat u alles tot in de puntjes door ons regelen. 

Professionele zorg

Kaslee Projecten verzorgt verhuizingen van groot tot klein, voor particulieren en bedrijven. Daarbij waarborgen wij professionele zorg voor uw dierbare spullen. Wanneer u kiest voor Kaslee Projecten kunnen wij alles voor u doen: van het inpakken en verhuizen van uw spullen tot en met het uitpakken in uw nieuwe woning of kantoor. Wilt u uitsluitend het vervoeren van uw inboedel door ons laten verzorgen? Geen probleem. Kaslee Projecten levert verhuisdiensten op maat en verzorgt:

  • Transport
  • Dozen
  • Opslag
  • Vervoer
  • In- en uitpakservice 

Werkwijze

Wanneer u ervoor kiest om een verhuizing uit te laten voeren door Kaslee, beginnen we met een gesprek. Om het zo aangenaam mogelijk te maken worden de mogelijkheden hierin besproken en brengen wij uw wensen in kaart. Alle afspraken worden helder vastgelegd. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte op maat. 

Tarieven

Naast uitstekende service en flexibiliteit kunt u bij Kaslee profiteren van de voordeligste tarieven. Deze zijn onder andere afhankelijk van de afstand, de bereikbaarheid en uw wensen. Onze verhuismedewerkers coördineren uw verhuizing met de nodige zorg en aandacht. 

Bent u van plan om binnenkort te gaan verhuizen? Wij geven u graag advies en garanderen dat uw kostbaarheden veilig worden verhuist.

Highlights

Bouwproject te Vlaardingen
Bouwproject te Vlaardingen
Bouwproject te Vlaardingen waar wij een kantine plus kantoor van onze wanden in een loods hebben gebouwd.
Verhuizen / Inluizen Museum Naturalis
Verhuizen / Inluizen Museum Naturalis
Verhuizen / Inluizen van een potvis en neushoorn voor het museum Naturalis.
Demontage project te Purmerend
Demontage project te Purmerend
Demontage project in Purmerend waar wij een scheiding wand hebben gedemonteerd in een showroom
Contact Banner

Nieuws

Hier komt binnenkort het laatste nieuws van Kaslee Projecten B.V.

Op het moment zijn we nog druk bezig met het invullen van de website, kom dus regelmatig terug op onze website voor nieuwe informatie!

Contact

Kaslee Projecten B.V.
Katwijkerlaan 33
2641 PC Pijnacker

Tel: 06 - 14 48 77 14
administratie@kasleeprojecten.nl

K.v.k nr.: 24381434
BTW nr.: 814964400B01