slide1 slide2 slideshow2 slideshow3 slideshow1

Home

Welkom op de website van Kaslee Sloopwerken. Een gedreven, modern en gespecialiseerd sloopbedrijf. Via deze weg willen wij u graag kennis laten maken met de uiteenlopende diensten die wij kunnen bieden. 

De naam Kaslee Sloopwerken is al jaren een bekend begrip binnen de sloopbranche. Wij zijn actief in het aannemen en uitvoeren van sloopwerken in verschillende disciplines en bieden de volgende diensten aan:

  • Sloopwerken
  • Opslagruimte
  • Machine verhuur
  • Montage
  • Verhuisdienst
  • Systeemwanden

Dankzij de grote flexibiliteit van ons bedrijf zijn wij voor vrijwel iedere klus inzetbaar. Van een klein project op één locatie tot het slopen van een complex gebouw. De certificering van Kaslee Sloopwerken en de bedrijfsactiviteiten op basis van de ISO-EN-NEN 9001:2000 norm staat hier garant voor kwaliteit. 

Modern materieel, kundig personeel

Voor de uitvoeringen van sloopwerken beschikt Kaslee Sloopwerken over 10 vaste slopers. Deze medewerkers hebben, naast diverse vaktechnische diploma’s, allemaal een VCA-certificaat behaald. Dat onze medewerkers zich bij ons bedrijf betrokken voelen, manifesteert zicht in een klein personeelsverloop. Mede hierdoor gaat de voor de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten benodigde specialistische kennis en ervaring niet verloren. 

Bij alle activiteiten die wij uitvoeren heeft ons team de beschikking over modern materieel. Hiermee kunnen de werkzaamheden geluidsarm, stofarm en milieuvriendelijk worden verricht. Met dit materieel, uitgebreide machinepark, voortdurende bijscholing en training van ons personeel is Kaslee Sloopwerken in staat voor al uw problemen een totaaloplossingen op maat te bieden.  

Snelle afhandeling

Kaslee Sloopwerken staat garant voor een snelle afhandeling van de sloopwerken, waarbij veiligheid en milieu hoog in het vaandel staan. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg. Van woning tot appartementencomplex, van kantoorpand tot fabriekshal. Elk sloopwerk vraagt een eigen aanpak en deskundige uitvoering. 

Maak kennis met de activiteiten van ons bedrijf en bekijk onze site.

 Kaslee projecten 

Highlights

Bouwproject te Vlaardingen
Bouwproject te Vlaardingen
Bouwproject te Vlaardingen waar wij een kantine plus kantoor van onze wanden in een loods hebben gebouwd.
Verhuizen / Inluizen Museum Naturalis
Verhuizen / Inluizen Museum Naturalis
Verhuizen / Inluizen van een potvis en neushoorn voor het museum Naturalis.
Demontage project te Purmerend
Demontage project te Purmerend
Demontage project in Purmerend waar wij een scheiding wand hebben gedemonteerd in een showroom
Contact Banner

Nieuws

Hier komt binnenkort het laatste nieuws van Kaslee Projecten B.V.

Op het moment zijn we nog druk bezig met het invullen van de website, kom dus regelmatig terug op onze website voor nieuwe informatie!

Contact

Kaslee Projecten B.V.
Katwijkerlaan 33
2641 PC Pijnacker

Tel: 06 - 14 48 77 14
administratie@kasleeprojecten.nl

K.v.k nr.: 24381434
BTW nr.: 814964400B01