foto werkzaamheden Mall of the Netherlands

Kaslee Projecten BV Mall of the Netherlands

Kaslee Projecten BV werkplaats

Kaslee Projecten BV wagenpark

Retail

Heeft u een winkel en moet u gaan verbouwen of is het concept vernieuwd? Kaslee Projecten kan deze en bijkomende werkzaamheden voor u verzorgen! Door het hele land voeren wij sloopwerkzaamheden uit en bieden wij totaal oplossingen voor winkels aan. Door de vele jaren ervaring pakken wij het project op een professionele manier aan, waardoor u verzekerd bent van een hoge kwaliteit dienst en mog belangrijker u kunt gewoon open blijven. Door onze eigen systeem wanden kunnen wij een deel van u winkel afsluiten voor de verbouwing zodat u verkoop door gaat en u geen hinder heeft van de sloop.

Sloopwerkzaamheden in de retail

Wanneer u uw in u winkel het concept gaat veranderen bieden wij een full service pakket aan. Aan de hand van project bureau of uw eigen planning kunnen wij een efficiënt en snel plan maken. Zo bent u van tevoren direct op de hoogte van het totaal plan en hoeveel tijd dit in beslag neemt. Wij werken met verschillende interieur bouwers samen om een volledig pakket te kunnen aanbieden.

Hoe gaat het slopen van uw interieur in zijn werk?

Wanneer uw interieur gesloopt en weer opgebouwd moet worden, komt daar veel bij kijken. Vooral in de retail branche moet er veel gebeuren. In de meeste gevallen heeft u vele producten in uw pand staan, die verhuisd moeten worden naar een andere locatie. Bij Kaslee Projecten bieden we een totaaloplossing aan!

Zo zorgen wij ervoor dat het pand volledig leeg wordt gehaald. Hierbij worden de producten en meubels gedemonteerd, ingepakt en naar een andere locatie gebracht. Het kan hier gaan om een andere winkel, maar het is ook mogelijk om de goederen door ons te laten opslaan. Vervolgens assisteren wij bij de opbouw van het nieuwe pand en kunnen de meubels en goederen weer afgeleverd worden vanuit de opslag.

Het op de juiste manier demonteren van uw meubels of wanden, is belangrijk. Wanneer dit niet op de juiste manier wordt gedaan, kan dit voor schade zorgen. Kaslee Projecten zorgt ervoor dat u deze meubels of interieur opnieuw kunt gebruiken!

Kaslee Projecten voor sloop in retail

Wanneer u sloopwerkzaamheden laat uitvoeren door Kaslee Projecten is het uiteraard mogelijk om de winkel open te houden zodat u zo min mogelijk omzet verliest. Er wordt dan gebruik gemaakt van stofwanden om de verschillende delen te scheiden. Wij kunnen hiervoor stellingwanden of routing demonteren en herplaatsen. Op deze manier ondervindt u de minste overlast van de werkzaamheden!  

Wilt u meer weten over hoe Kaslee Projecten te werk gaat? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Kaslee projecten B.V.

Onze expertise

verhuizing-depot-museum-naturalis-leiden-1

Kaslee projecten

Welkom op de website van Kaslee Sloopwerken. Een gedreven, modern en gespecialiseerd bedrijf. Via deze weg willen wij u graag kennis laten maken met de uiteenlopende diensten die wij kunnen bieden. 

De naam Kaslee Projecten BV is al jaren een bekend begrip binnen de branche. Wij zijn actief in het aannemen en uitvoeren van sloopwerken in verschillende disciplines en bieden de volgende diensten aan:

  • Sloopwerken
  • Demontage
  • Montage
  • Verhuisdienst
  • onderhoud
  • Opkoop

Dankzij de grote flexibiliteit van ons bedrijf zijn wij voor vrijwel iedere klus inzetbaar. Van een klein project op één locatie tot grote renovatie of relocatie projecten. De certificering van Kaslee Projecten BV en de bedrijfsactiviteiten op basis van de ISO-EN-NEN 9001:2000 norm staat hier garant voor kwaliteit. 

Copyright © 2024 Kaslee Projecten | Cookies | Privacyverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM