Tekst - Retail (Sloopwerkzeemheden)

Retail

Heeft u een retail bedrijf en moet uw pand gesloopt worden? Kaslee Projecten kan deze en bijkomende werkzaamheden voor u verzorgen! Door het hele land voeren wij sloopwerkzaamheden uit voor verschillende grote merken. Door de vele jaren ervaring pakken wij het project op een professionele manier aan, waardoor u verzekerd bent van een hoge kwaliteit dienst.

Sloopwerkzaamheden in de retail

Wanneer u uw bedrijfspand wilt laten slopen bespreken we allereerst wat uw verwachtingen en wensen zijn. Aan de hand van deze verwachtingen wordt er een plan opgesteld met de werkzaamheden die gedaan worden en de bijbehorende planning. Zo bent u van tevoren direct op de hoogte van de uitvoering en de oplevering van het werk!

Hoe gaat het slopen van uw pand in zijn werk?

Wanneer uw pand gesloopt en weer opgebouwd moet worden, komt daar veel bij kijken. Vooral in de retail branche moet er veel gebeuren. In de meeste gevallen heeft u vele producten in uw pand staan, die verhuisd moeten worden naar een andere locatie. Bij Kaslee Projecten bieden we een totaaloplossing aan!

Zo zorgen wij ervoor dat het pand volledig leeg wordt gehaald. Hierbij worden de producten en meubels gedemonteerd, ingepakt en naar een andere locatie gebracht. Het kan hier gaan om een andere winkel, maar het is ook mogelijk om de goederen door ons te laten opslaan. Vervolgens assisteren wij bij de opbouw van het nieuwe pand en kunnen de meubels en goederen weer afgeleverd worden vanuit de opslag.

Het op de juiste manier demonteren van uw meubels, zoals bijvoorbeeld keukens en sanitair, is belangrijk. Wanneer dit niet op de juiste manier wordt gedaan, kan dit voor schade zorgen. Kaslee Projecten zorgt ervoor dat u deze meubels opnieuw kunt gebruiken!

Kaslee Projecten voor sloop in retail

Wanneer u sloopwerkzaamheden voor uw retail pand laat uitvoeren door Kaslee Projecten is het uiteraard ook mogelijk om het pand deels te laten slopen. Daarbij is het in sommige gevallen mogelijk om een deel van uw winkel geopend te houden. Er wordt dan gebruik gemaakt van stofwanden om de verschillende delen te scheiden. Wij kunnen hiervoor stellingwanden of routing demonteren en herplaatsen. Op deze manier ondervindt u de minste overlast van de werkzaamheden!  

Wilt u meer weten over hoe Kaslee Projecten te werk gaat? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Kaslee Projecten logo
Kaslee Projecten
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - over ons titel

Kaslee projecten B.V.

Onze expertise

Kaslee Projecten logo
Kaslee Projecten
verhuizing-depot-museum-naturalis-leiden-1
verhuizing-depot-museum-naturalis-leiden-1
Tekst - over ons

Kaslee projecten

Welkom op de website van Kaslee Sloopwerken. Een gedreven, modern en gespecialiseerd sloopbedrijf. Via deze weg willen wij u graag kennis laten maken met de uiteenlopende diensten die wij kunnen bieden. 

De naam Kaslee Sloopwerken is al jaren een bekend begrip binnen de sloopbranche. Wij zijn actief in het aannemen en uitvoeren van sloopwerken in verschillende disciplines en bieden de volgende diensten aan:

  • Sloopwerken
  • Opslagruimte
  • Montage
  • Verhuisdienst
  • Opkoop

Dankzij de grote flexibiliteit van ons bedrijf zijn wij voor vrijwel iedere klus inzetbaar. Van een klein project op één locatie tot het slopen van een complex gebouw. De certificering van Kaslee Sloopwerken en de bedrijfsactiviteiten op basis van de ISO-EN-NEN 9001:2000 norm staat hier garant voor kwaliteit. 

Kaslee Projecten logo
Kaslee Projecten

Copyright © 2022 Kaslee Projecten | Cookies | Privacyverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM