foto werkzaamheden Mall of the Netherlands

Kaslee Projecten BV Mall of the Netherlands

Kaslee Projecten BV werkplaats

Kaslee Projecten BV wagenpark

Tijdelijke Opslag 

Kan nodig zijn bij een renovatie of relocatie, het kan zijn dat u nog niet bij de nieuwe locatie terecht kan door bouwwerkzaamheden of simpelweg dat er nog geen sleutel is. Gelukkig hebben wij de mogelijkheid om voor onze klanten alles te kunnen opslaan. In Pijnacker hebben wij een loods van ruim 2000 vierkante meter staan voor de opslag, geklimatiseerde opslag nodig?  Ook dat kunnen wij aanbieden 500 vierkante meter staat klaar om ingericht te worden.

Langdurig opslag

Ook langdurige opslag kunnen wij verzorgen, dit kan handig zijn voor grote interne verhuis  projecten of grote verbouwingen aan uw pand. Ook hier kan Kaslee Projecten BV een rol spelen. Wij halen de gewenste overschot aan meubelen op door een gespecialiseerd verhuis team, pakken de spullen netjes in en transporteren deze naar onze opslag. Daar maken wij een geschikte ruimte maken voor u meubelen, vervolgens kunnen wij op afroep alle spullen weer netjes terugbrengen met uiterste zorg. Montage is dan ook mogelijk als we er toch zijn, graag komen wij met u in contact voor de mogelijkheden.

Retail opslag

bij renovatie of verhuizingen kan het zijn dat uw huidige of nieuw gemaakte interieur nog niet geplaatst kan worden,  wij kunnen dit voor u opslaan in onze normale of geklimatiseerde loods. Heeft u gelakte of fineer meubels en zijn deze gevoelig voor weersomstandigheden, wij hebben de geschikte opslag voor uw meubelen. Onze gespecialiseerde verhuizers kunnen uw meubels met de grootste zorg ophalen en plaatsen in onze opslag, wij komen graag met u in contact voor de mogelijkheden. 

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Kaslee projecten B.V.

Onze expertise

verhuizing-depot-museum-naturalis-leiden-1

Kaslee projecten

Welkom op de website van Kaslee Sloopwerken. Een gedreven, modern en gespecialiseerd bedrijf. Via deze weg willen wij u graag kennis laten maken met de uiteenlopende diensten die wij kunnen bieden. 

De naam Kaslee Projecten BV is al jaren een bekend begrip binnen de branche. Wij zijn actief in het aannemen en uitvoeren van sloopwerken in verschillende disciplines en bieden de volgende diensten aan:

  • Sloopwerken
  • Demontage
  • Montage
  • Verhuisdienst
  • onderhoud
  • Opkoop

Dankzij de grote flexibiliteit van ons bedrijf zijn wij voor vrijwel iedere klus inzetbaar. Van een klein project op één locatie tot grote renovatie of relocatie projecten. De certificering van Kaslee Projecten BV en de bedrijfsactiviteiten op basis van de ISO-EN-NEN 9001:2000 norm staat hier garant voor kwaliteit. 

Copyright © 2024 Kaslee Projecten | Cookies | Privacyverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM