Tekst - Retail (Verhuizing)

Retail

Heeft u een nieuwe locatie voor uw winkel gevonden of moet de showroom tijdelijk leeg voor renovatie, Of heeft u nieuwe inrichting laten maken door een interieur specialist wij transporteren uw nieuwe meubels met grote zorg en brengen op de juiste locatie binnen.

Kaslee Projecten BV is al 25 jaar de specialist in het begeleiden van renovaties in de retail.

Wij hebben een landelijke dekking en een gespecialiseerd team klaar staan voor u.

 

Alles onder 1 dak

De kracht van Kaslee Projecten BV zit in de jaren lange ervaring brede inzet mogelijkheden en onze snelle service. Wij hebben een demontage team die zeer breed in te zetten is, bijvoorbeeld het demonteren van wanden meubels of stelling.

Ook bieden wij eventueel in/uitpak service of het transport van uw inrichting. Kaslee Projecten BV heeft 2000 vierkante meter opslag beschikbaar en 500 meter geklimatiseerde opslag voor al uw interieur.

Graag denken wij met uw mee wat de meest efficiënte en duurzame aanpak is. Wij werken al voor veel gerenommeerde ketens musea en instellingen zoals DMG Groep Naturalis Rijkswaterstaat Vereniging Nederlandse Gemeente en Coors interieur bouw.

 

Werkwijze

Zoals bij elke discipline gaan wij eerst met u aan tafel wat uw wensen zijn, dan kijken wij naar zo efficiënt en duurzaam mogelijke planning. daaruit komt een project plan met een tijdsbestek, deze nemen wij met u door en passen deze eventueel aan. 

Vervolgens ontvangt u van ons een offerte op maat. 

Kaslee Projecten logo
Kaslee Projecten
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - over ons titel

Kaslee projecten B.V.

Onze expertise

Kaslee Projecten logo
Kaslee Projecten
verhuizing-depot-museum-naturalis-leiden-1
verhuizing-depot-museum-naturalis-leiden-1
Tekst - over ons

Kaslee projecten

Welkom op de website van Kaslee Sloopwerken. Een gedreven, modern en gespecialiseerd bedrijf. Via deze weg willen wij u graag kennis laten maken met de uiteenlopende diensten die wij kunnen bieden. 

De naam Kaslee Projecten BV is al jaren een bekend begrip binnen de branche. Wij zijn actief in het aannemen en uitvoeren van sloopwerken in verschillende disciplines en bieden de volgende diensten aan:

  • Sloopwerken
  • Demontage
  • Montage
  • Verhuisdienst
  • onderhoud
  • Opkoop

Dankzij de grote flexibiliteit van ons bedrijf zijn wij voor vrijwel iedere klus inzetbaar. Van een klein project op één locatie tot grote renovatie of relocatie projecten. De certificering van Kaslee Projecten BV en de bedrijfsactiviteiten op basis van de ISO-EN-NEN 9001:2000 norm staat hier garant voor kwaliteit. 

Kaslee Projecten logo
Kaslee Projecten

Copyright © 2024 Kaslee Projecten | Cookies | Privacyverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM